Reabilitare

Serviciile noastre

Îți venim în întâmpinare cu o serie de servicii premium, menite să ajute în obținerea căminului perfect pentru ține și nevoile tale.

Faq Mockup

Reabilitare Termică

Reabilitare blocuri

Reabilitare case

Reconsolidare pereți

Restilizare completă

Renovare exterior

Întreținere clădire

Realizare zugrăveală


Portofoliu

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3

30+

Specialiști

100+

Proiecte finalizate

15+

Case finalizate

10+

Blocuri reabilitate

De ce să alegi echipa Meliora?

Construcția unei case presupune multă implicare fizică, un buget considerabil și mult timp investit.
Ne-am format echipa, având că scop realizarea caselor perfecte, în viziunea clienților noștri. Te poți baza pe:

Profesionalism.

Datorită anilor de experiență și zecilor de proiecte finalizate cu succes.

Eficientă

Întotdeauna respectăm termenele limita, stabilite împreună.

Dedicare

și 100% implicare, astfel încât să obținem căminul dorit de tine.


Contactează un specialist în construcții

Mod de lucru

  • +

    SPUNE-NE DE CE AI NEVOIE

    Ne poți suna direct, sau ne poți lăsa datele de contact pentru a fi contactat.

  • +

    CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

    Obține consultanta gratuită în vederea realizării proiectului (măsurători, cantitate materiale, etc.)

  • +

    OFERTA DE LUCRU

    Îți trimitem oferta finală și timpii de implementare.

Sună acum!


Reabilitare
(reabilitare termică, reabilitare blocuri, reabilitare case)


Reabilitarea termică a blocurilor este o problematică ce ne privește din ce în ce mai mult, mai ales dacă avem în vedere nevoie de confort cumulată cu nevoia de economisi. Practic, există o foarte mare legătură între confortul resimțit în interiorul casei și consumurile la electricitate, iar aceste lucruri pot fi evidențiate cu ușurință cu ajutorul unui audit energetic. În urma acestuia, de cele mai multe ori apare și necesitatea de a efectua o reabilitare termică, fie că discutăm despre reabilitare blocuri sau reabilitare case.

Citește mai mult

Reabilitarea termică a locuinței poate proteja cu până la 20% construcția de pierderi de căldură, iar acest lucru înseamnă că în vreme ce căldura se menține la interior, factura la energie nu va crește. Pierderile de căldură se înregistrează cel mai adesea prin ceea ce numim punți termice, adică zonele cu potențial mare de schimburi cu căldură cu exteriorul. Punțile termice cele mai cunoscute care au nevoie de reabilitare termică sunt:

  • Pereții și zidurile, mai ales dacă vorbim despre panouri prefabricate
  • Zonele de tâmplărie și ferestrele, care constituie de fapt goluri în structură prin care căldura se poate pierde mai ales dacă tâmplăria sau foile de geam folosite nu sunt calitative
  • Planșeele și mai ales planșeele peste subsoluri, demisoluri sau camere tehnice neîncălzite sau chiar planșeele peste ultimul nivel.
  • Spațiile tehnice, spațiile destinate instalațiilor.

Termografia sau evidențierea în infraroșu a punților termice
Cea mai simplă metodă de a evidenția zonele cu probleme din punct de vedere al transferului termic este termografia, sau evidențierea în infraroșu a punților termice. Această metodă de observare a punților termice este specifică auditului energetic, adică analizei de certificare energetică a clădirilor. În urma acestei analize se poate încadra locuința într-o anumită clasă de eficiență energetică, clasă ce poate avea ca și calificativ o anumită literă, de la A la G, care va fi menționată pe certificatul energetic.
Dacă locuința nu este încadrată în clasa A de eficiență, acest lucru înseamnă că este nevoie de soluții de reabilitare termică speciale, care să ajute la păstrarea temperaturii la interior, pentru reducerea consumurilor. Soluția pentru reabilitarea clădirilor este izolarea, care se poate face prin materiale speciale de reabilitare termică, în funcție de preferințe și buget. Distingem ca materiale folosite pentru reabilitarea termică a clădirilor următoarele materiale: polistirenul extrudat și polistirenul expandat, vata minerală bazaltică sau vata minerală de sticlă, sau chiar spuma poliuretanică mai ales în zonele în care se poate ajunge mai greu.
O casă neizolată va avea cerințe mai mari în ceea ce privește încălzirea, pentru că va fi nevoie de mai multă energie pentru a acoperi nevoile de confort ale beneficiarilor, în vreme ce o locuință izolată cu un material cu un coeficient redus de conductivitate termică va avea efecte benefice pe termen lung, mai ales la nivel de costuri.
Noi putem realiza reabilitarea termică cu oricare dintre aceste materiale, pentru că este nevoie de reabilitare blocuri mai ales în cazul blocurilor deja construite, care au deficiențe mari în ceea ce privește menținerea temperaturii la interior, dar și de reabilitare case noi sau case mai vechi construite, pentru a spori confortul beneficiarilor și pentru a le oferi acestora posibilitatea de a se bucura de un microclimat potrivit chiar și fără a plăti mai mult pentru aceasta.