Izolații

Serviciile noastre

Îți venim în întâmpinare cu o serie de servicii premium, menite să ajute în obținerea căminului perfect pentru ține și nevoile tale.

Faq Mockup

Termoizolații

Hidroizolații

Fonoizolații

Izolații interior/exterior

Izolații Tavan, Pereți, Podea


Portofoliu

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3

30+

Specialiști

100+

Proiecte finalizate

15+

Case finalizate

10+

Blocuri reabilitate

De ce să alegi echipa Meliora?

Construcția unei case presupune multă implicare fizică, un buget considerabil și mult timp investit.
Ne-am format echipa, având că scop realizarea caselor perfecte, în viziunea clienților noștri. Te poți baza pe:

Profesionalism.

Datorită anilor de experiență și zecilor de proiecte finalizate cu succes.

Eficientă

Întotdeauna respectăm termenele limita, stabilite împreună.

Dedicare

și 100% implicare, astfel încât să obținem căminul dorit de tine.


Contactează un specialist în construcții

Mod de lucru

 • +

  SPUNE-NE DE CE AI NEVOIE

  Ne poți suna direct, sau ne poți lăsa datele de contact pentru a fi contactat.

 • +

  CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

  Obține consultanta gratuită în vederea realizării proiectului (măsurători, cantitate materiale, etc.)

 • +

  OFERTA DE LUCRU

  Îți trimitem oferta finală și timpii de implementare.

Sună acum!


Izolatii
(termoizolații, hidroizolații, Fonoizolații, Izolații interior/exterior, Izolații tavan, pereți, podea)


Deși construim case pentru a ne proteja de intemperii sau pentru a ne simți în siguranță, uităm adesea că pentru a continua să facă aceste lucruri pentru noi chiar și casele noastre au nevoie de protecție. Asigurarea protecției unei case poate căpăta mai multe forme, însă cea mai importantă dintre acestea stă într-un singur nume: izolarea.
Avem nevoie de izolații pentru casa noastră deoarece ea este expusă în mod constant unor factori de mediu defavorabili, este expusă infiltrării apei din sol, înghețului acesteia în structură, iar uneori parcă și razelor soarelui. De aceea este nevoie să de izolarea locuinței folosind termoizolații, hidroizolații, fonoizolații, indiferent de tipul elementului constructiv pe care se dispun sistemele de protecție.

Citește mai mult

Termoizolarea
Izolarea termică a unei clădiri are în vedere folosirea unui material de construcții care să limiteze pierderile de căldură și care să optimizeze consumurile în timp ce oferă confort locatarilor acesteia. Noi putem realiza termoizolații interioare sau termoizolații exterioare, termoizolații la nivelul soclului, izolații pereți, izolații tavan sau izolații podea, cu materiale specifice fiecarui element în parte. Este nevoie, firește, să respectăm specificațiile din proiectele tehnice, însă pentru noi contează și vocea beneficiarilor, așa că de multe ori alegem împreună cele mai performante materiale pentru izolare.


Fonoizolații
Izolarea fonică ține foarte mult de confortul beneficiarilor, iar pentru noi acest lucru înseamnă foarte mult pentru că ne dorim să venim în întâmpinarea clienților noștri cu soluții complete care să le ofere acest confort. De aceea montăm sisteme fonoabsorbante și sisteme de izolare Hidroizolații.
Pericolul apei în ceea ce privește construcțiile este real. Apa se poate infiltra din teren prin capilaritatea structurii din beton și poate migra ajungând treptat până la etaje superioare. Apa în structura clădirilor produce multe neajunsuri. De la igrasie la mucegai și chiar la cicluri repetate de îngheț-dezgheț în beton sau corodarea armăturilor, fiecare dintre aceste situații sunt potențial periculoase pentru locuință și implicit pentru siguranța utilizatorilor.
Noi putem realiza:

 • Hidroizolații la nivelul fundației, pentru a limita ascensiunea în capilaritate a apei
 • Hidroizolații la nivelul soclului și a trotuarelor perimetrale
 • Hidroizolații interioare pentru pereții beciurilor, a subsolurilor sau a demisolurilor (cu tratamente de oprire a ascensiunii apei în beton și membrane bituminoase sau polimerice lichide)
 • Hidroizolarea acoperișurilor și a teraselor de bloc pentru a împiedica infiltrarea apei pe la nivelele superioare ale construcției

Fiecare dintre aceste tipuri de izolații au particularitățile lor și de aceea este nevoie ca o echipă de profesioniști să se ocupe de punerea în operă a materialelor. Este nevoie de materiale speciale pentru izolații tavan, așa cum este nevoie de produse speciale pentru izolare pardoseală. Dacă izolația se face peste sisteme deja existente (cum ar fi sistemele de încălzire în pardoseală) acolo va fi nevoie de un plus de atenție pentru a nu deteriora o structură ce va fi încastrată sub podea.
Suntem aici pentru orice tip de izolație aveți nevoie pentru casa dumneavoastră și vă oferim cunoștințele noastre și o experiență vastă în domeniul realizării izolațiilor potrivite, indiferent de tipul provocării.