Finisaje exterioare

Serviciile noastre

Îți venim în întâmpinare cu o serie de servicii premium, menite să ajute în obținerea căminului perfect pentru ține și nevoile tale.

Faq Mockup

Finisaje pereți exteriori

Montare marmură

Montare pavele

Realizare zugrăveala

Finisaje de mare detaliu


Portofoliu

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3

30+

Specialiști

100+

Proiecte finalizate

15+

Case finalizate

10+

Blocuri reabilitate

De ce să alegi echipa Meliora?

Construcția unei case presupune multă implicare fizică, un buget considerabil și mult timp investit.
Ne-am format echipa, având că scop realizarea caselor perfecte, în viziunea clienților noștri. Te poți baza pe:

Profesionalism.

Datorită anilor de experiență și zecilor de proiecte finalizate cu succes.

Eficientă

Întotdeauna respectăm termenele limita, stabilite împreună.

Dedicare

și 100% implicare, astfel încât să obținem căminul dorit de tine.


Contactează un specialist în construcții

Mod de lucru

 • +

  SPUNE-NE DE CE AI NEVOIE

  Ne poți suna direct, sau ne poți lăsa datele de contact pentru a fi contactat.

 • +

  CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

  Obține consultanta gratuită în vederea realizării proiectului (măsurători, cantitate materiale, etc.)

 • +

  OFERTA DE LUCRU

  Îți trimitem oferta finală și timpii de implementare.

Sună acum!


Finisaje exterioare
(finisaje exterioare case)


Finisajele exterioare ale locuinței au o importanță aparte, atât la nivel vizual, cât și la nivelul protejării structurii. Suntem mai mult decât obișnuiți cu nuanțele de gri și bej, și de vizualurile aproape monocrome ale caselor de odinioară, încât în prezent simțim nevoia de culoare, de estetică și de frumos mai ales la nivelul fațadelor. Cumva etapa care ține de finisaje exterioare se află într-o strânsă legătură cu peisagistica modernă, deoarece finisajele exterioare au în vedere spațiul exterior ca întreg astfel încât acesta să arate cât mai unic și deosebit.

Citește mai mult

Noi vă oferim lucrări complete care au în vedere gama de finisaje exterioare case pentru că înțelegem foarte bine nevoia de a avea o casă protejată. Protecția trebuie să vizeze toate pericolele mediului exterior și anume soarele excesiv, nivelul de umiditate din sol și aer, zăpada, ploaia, vântul și chiar gerul. Pentru fiecare dintre aceste provocări există materiale de construcții special create care să ofere o protecție suplimentară, însă fără a influența într-un mod defectuos frumusețea casei tale ci din contră, complimentând-o în cel mai expresiv mod.


Renovare finisaje exterioare


Ne ocupăm de toate lucrările de finisare sau renovare care să ajute casa ta să reziste cât mai mult în timp, păstrându-și de asemenea și caracteristicile tehnice la care trebuie să răspundă pentru a vă proteja. Specialiștii noștri în design interior și exterior, dar și echipa de specialiști în peisagistică urbană ne sunt mereu aproape pentru a realiza fiecare proiect cu toate detaliile sale într-un timp cât mai scurt.
Suntem atenți la nevoile clienților și credem în frumusețea caselor pe care le construim. Suntem de părere că interiorul nu este întotdeauna totul, ci și exteriorul, cu tot ceea ce înseamnă acesta: terasă, placare terasă, realizare fațade și sisteme de izolare, dar și alte tipuri de lucrări menite să protejeze și să crească gradul de confort al casei tale.
Suntem întotdeauna pregătiți să intervenim acolo unde ne este solicitat ajutorul și aducem cu noi experiența cu care am realizat atâtea locuințe atât din punct de vedere al amenajărilor interioare, cât și în ceea ce privește finisajele exterioare.
Vă așteptăm să ne contactați pentru a vă putea face o ofertă personalizată, în funcție de cerințele dumneavoastră, de materialele necesare, de idei și bineînțeles, în funcție de specificațiile oferite de către proiectul tehnic. Împreună putem construi case frumoase, pentru că în cazul lor, frumusețea nu vine numai din interior.