Case la roșu

Serviciile noastre

Îți venim în întâmpinare cu o serie de servicii premium, menite să ajute în obținerea căminului perfect pentru ține și nevoile tale.

Faq Mockup

Case la roșu

Oferim posibilitatea clienților de a alege case la roșu pe care ei să le amenajeze după bunul plac, fără ca noi să intervenim în rezultatul final. Serviciile noastre au în vedere realizarea unor construcții sigure și durabile, pe care fiecare client să le poată îmbrăca așa cum consideră că îi este cel mai confortabil.

Case la cheie

Oferim și soluția de case la cheie, pentru ca tot ceea ce mai aveți de făcut să fie doar mutarea efectivă. Nu vă putem ajuta poate cu un camion care să vă ajute cu transportul lucrurilor personale însă vă putem ajuta cu tot ceea ce înseamnă echilibru în construcții, bun gust și profesionalism

Află mai multe

Amenajăriinterioare

Nu scăpăm din vedere nici segmentul de renovări, deoarece în acest caz stăm la dispoziția dumneavoastră cu echipe specializate în finisaje interioare: montam parchet laminat, stratificat sau masiv, mocheta, linoleum, aplicam gresie si faianta, lucrari de tencuiala, gletuit, zugravit, punem tapet si fototapet, ucrari din rigips, structuri, scafe, turnam sape autonivelante, de egalizare, semiumede si decorative pentru orice tip de imobil

Află mai multe

Amenajări exterioare

Transformăm exteriorul clădiilor într-unul nou și modern:

 • Finisaje pereți exteriori
 • Montare marmură
 • Montare pavele
 • Realizare zugrăveală
 • Finisaje de mare detaliu
 • Garduri din fier forjat, din tabla, lemn
 • Plasa metalica
 • Placari cu piatra decorativa
 • Facem betonari si pavale

Află mai multe

Reabilitare

Ne ocupăm de reabilitări ale construcțiilor, indiferent dacă facem referire la reabilitare case, reabilitare blocuri sau reabilitări termice pentru diferite tipuri de facilități. Folosim materiale de calitate și respectăm specificațiile proiectului în timp ce de asemenea ne axăm și pe nevoia de confort a beneficiarilor noștri. Suntem conectați la noutăți și știm care sunt punțile termice, conform clasificării lor în urma auditurilor, drept pentru care venim cu soluții inovative care să ajute la păstrarea unui mediu plăcut in interiorul locuințelor.

Află mai multe

Izolații

De asemenea ne ocupăm de toată gama de izolații necesare pentru locuințe, indiferent dacă este nevoie de: hidroizolații, izolații termice interioare sau exterioare, fonoizolații, izolații pentru tavane sau pardoseli, sau chiar izolații speciale pentru sisteme de încălzire în pardoseală.

Află mai multe

Portofoliu

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3

30+

Specialiști

100+

Proiecte finalizate

15+

Case finalizate

10+

Blocuri reabilitate

De ce să alegi echipa Meliora?

Construcția unei case presupune multă implicare fizică, un buget considerabil și mult timp investit.
Ne-am format echipa, având că scop realizarea caselor perfecte, în viziunea clienților noștri. Te poți baza pe:

Profesionalism.

Datorită anilor de experiență și zecilor de proiecte finalizate cu succes.

Eficienta

Întotdeauna respectăm termenele limita, stabilite împreună.

Dedicare

și 100% implicare, astfel încât să obținem căminul dorit de tine.


Contactează un specialist în construcții

Mod de lucru

 • +

  SPUNE-NE DE CE AI NEVOIE

  Ne poți suna direct, sau ne poți lăsa datele de contact pentru a fi contactat.

 • +

  CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

  Obține consultanta gratuită în vederea realizării proiectului (măsurători, cantitate materiale, etc.)

 • +

  OFERTA DE LUCRU

  Îți trimitem oferta finală și timpii de implementare.

Sună acum!


Case la roșu
(casă la roșu / constructor casă la roșu)


Ideea de case la roșu satisface cel mai bine cerințele persoanelor care au nevoie de o construcție- schelet pe care să o poată amenaja conform exigențelor proprii de confort. Conceptul de case la roșu are în vedere construirea structurii de rezistență, adică efectiv a clădirii ca structură, cu următoarele elemente:

 • Realizarea structurii de susținere: fundații uzuale și eventual fundații speciale, acolo unde terenul o impune din considerente de siguranță;
 • Realizarea pereților și a zidurilor, ca elemente de structură portantă, din materiale de calitate, rezistente și sigure;
 • Realizarea structurii acoperiș, fără ansamblul învelitoare.

Citește mai mult

Dacă ai nevoie de un constructor casa la roșu ar trebui să știi că realizarea casei tale poate fi făcută atât cu materialele pe care le furnizezi tu, cât și cu materialele pe care le putem achiziționa noi pentru locuința ta. Ar trebui să iei în calcul faptul că materialele de construcții sunt destul de scumpe și că noi îți putem oferi o alternativă comodă în ceea ce privește alegerea, cumpărarea, livrarea în șantier și punerea în operă a materialelor, iar în plus îți putem oferi și un preț mai bun pentru o casă la roșu tocmai pentru că putem negocia cu furnizorii la cantități mai mari de materiale.
Pe de altă parte, un avantaj major al unei case la roșu este faptul că poți ulterior să preiei controlul asupra lucrării, fără a te teme de eventuale vicii ascunse ale acesteia. Lucrăm calitativ și cu atenție și respectăm specificațiile din proiectul tehnic, pentru a-ți oferi nu doar confortul utilizării ci și siguranța de a beneficia de o locuință stabilă și sigură, construită cu materiale de calitate.
Realizăm case la roșu din zidărie de cărămidă plină, beton armat sau structuri metalice, în funcție de modelul avizat prin proiect și autorizația de construire. Dispunem de echipe specializate de muncitori care sunt instruiți să lucreze conform normativelor și legilor în vigoare. Suntem pregătiți și cu echipe de tehnicieni și specialiști în domeniul instalațiilor, pentru a putea realiza cât mai bine detaliile solicitate pentru orice tip de case la roșu.
În tot acest timp beneficiarul beneficiază de transparență, deoarece prin devize prezentăm etapele și detaliile de lucru, astfel încât procesele verbale de primire să devină simple formalități, pentru că beneficiarii noștri au acces în timp real la lucrările efectuate.


De ce sunt importante casele la roșu?


Casa la roșu reprezintă de fapt baza pe care se va forma acel acasă în căutarea căruia suntem cu toții. Este nevoie ca în acest stadiu al lucrărilor să investiți în materiale trainice și în echipe specializate în lucrări structurale, pentru că de fapt structura de rezistență este cea care trebuie să reziste peste ani și nu neapărat finisajele. Fără o bază stabilă și durabilă nu putem afirma că realizăm construcții durabile așa că noi punem accent tocmai pe aceste aspecte.
Fii informat și alege să construiești pentru viitor! Fie că alegi construcția unei case la roșu sau a unei case la cheie, gândește-te întotdeauna la lucrurile cu adevărat importante pentru tine și anume: siguranța, durabilitatea și confortul.