Case la cheie

Serviciile noastre

Îți venim în întâmpinare cu o serie de servicii premium, menite să ajute în obținerea căminului perfect pentru ține și nevoile tale.

Faq Mockup

Case la roșu

Oferim posibilitatea clienților de a alege case la roșu pe care ei să le amenajeze după bunul plac, fără ca noi să intervenim în rezultatul final. Serviciile noastre au în vedere realizarea unor construcții sigure și durabile, pe care fiecare client să le poată îmbrăca așa cum consideră că îi este cel mai confortabil.

Case la cheie

Oferim și soluția de case la cheie, pentru ca tot ceea ce mai aveți de făcut să fie doar mutarea efectivă. Nu vă putem ajuta poate cu un camion care să vă ajute cu transportul lucrurilor personale însă vă putem ajuta cu tot ceea ce înseamnă echilibru în construcții, bun gust și profesionalism

Amenajari interioare

Nu scăpăm din vedere nici segmentul de renovări, deoarece în acest caz stăm la dispoziția dumneavoastră cu echipe specializate în finisaje interioare: montam parchet laminat, stratificat sau masiv, mocheta, linoleum, aplicam gresie si faianta, lucrari de tencuiala, gletuit, zugravit, punem tapet si fototapet, ucrari din rigips, structuri, scafe, turnam sape autonivelante, de egalizare, semiumede si decorative pentru orice tip de imobil

Află mai multe

Amenajări interioare

Transformăm exteriorul clădiilor într-unul nou și modern:

 • Finisaje pereți exteriori
 • Montare marmură
 • Montare pavele
 • Realizare zugrăveală
 • Finisaje de mare detaliu
 • Garduri din fier forjat, din tabla, lemn
 • Plasa metalica
 • Placari cu piatra decorativa
 • Facem betonari si pavale

Află mai multe

Reabilitare

Ne ocupăm de reabilitări ale construcțiilor, indiferent dacă facem referire la reabilitare case, reabilitare blocuri sau reabilitări termice pentru diferite tipuri de facilități. Folosim materiale de calitate și respectăm specificațiile proiectului în timp ce de asemenea ne axăm și pe nevoia de confort a beneficiarilor noștri. Suntem conectați la noutăți și știm care sunt punțile termice, conform clasificării lor în urma auditurilor, drept pentru care venim cu soluții inovative care să ajute la păstrarea unui mediu plăcut in interiorul locuințelor.

Află mai multe

Izolații

De asemenea ne ocupăm de toată gama de izolații necesare pentru locuințe, indiferent dacă este nevoie de: hidroizolații, izolații termice interioare sau exterioare, fonoizolații, izolații pentru tavane sau pardoseli, sau chiar izolații speciale pentru sisteme de încălzire în pardoseală.

Află mai multe

Portofoliu

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3

30+

Specialiști

100+

Proiecte finalizate

15+

Case finalizate

10+

Blocuri reabilitate

De ce să alegi echipa Meliora?

Construcția unei case presupune multă implicare fizică, un buget considerabil și mult timp investit.
Ne-am format echipa, având că scop realizarea caselor perfecte, în viziunea clienților noștri. Te poți baza pe:

Profesionalism.

Datorită anilor de experiență și zecilor de proiecte finalizate cu succes.

Eficientă

Întotdeauna respectăm termenele limita, stabilite împreună.

Dedicare

și 100% implicare, astfel încât să obținem căminul dorit de tine.


Contactează un specialist în construcții

Mod de lucru

 • +

  SPUNE-NE DE CE AI NEVOIE

  Ne poți suna direct, sau ne poți lăsa datele de contact pentru a fi contactat.

 • +

  CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

  Obține consultanta gratuită în vederea realizării proiectului (măsurători, cantitate materiale, etc.)

 • +

  OFERTA DE LUCRU

  Îți trimitem oferta finală și timpii de implementare.

Sună acum!


Case la cheie
(casa la cheie / constructor casa la cheie)


Dacă îți dorești o casă în care doar să te muți în cel mai scurt timp, fără a mai depune eforturi pentru amenajarea acesteia, atunci serviciul nostru de realizare case la cheie s-ar putea să fie exact ceea ce îți trebuie.
Prin case la cheie putem înțelege de fapt că acestea sunt case la roșu, trecute prin faza de case la gri și ajunse în final la case gata să primească beneficiarii. Acestea sunt casele gata finisate, cu instalațiile montate, pregătite de fapt pentru exploatare.
Casa la cheie este o exprimare a tuturor exigențelor de confort, deoarece vorbim despre un cumul de etape care concură spre obținerea rezultatului final. Astfel, pentru realizarea de case la cheie se au în vedere următoarele aspecte:

Citește mai mult

 • Realizarea finisajelor interioare și exterioare cu materiale inovative și durabile, care să se păstreze cât mai bine în timp.
 • Realizarea instalațiilor termice – racorduri, țevi, montajul elementelor de încălzire, cum ar fi centralele termice sau caloriferele.
 • Realizarea instalațiilor de iluminat – realizarea rețelei electrice și montajul corpurilor de iluminat dar și al distribuitorilor de energie electrică (prize, întrerupătoare, variatoare etc.)
 • Realizarea instalațiilor sanitare- montajul țevilor și al obiectelor sanitare dispuse în camerele aferente.
 • Realizarea învelitorii locuinței (structură acoperiș)
 • Realizarea elementelor de izolare, tâmplărie sau decor exterior.

Pentru noi fiecare dintre aceste etape sunt importante deoarece ne dorim să realizăm case la cheie care să satisfacă pe deplin cerințele clienților noștri. De aceea noi oferim toate cunoștințele de care dispunem pentru a putea realiza locuințe pe placul clienților noștri și pentru a le oferi acestora confortul utilizării unor locuințe singure și moderne.
Cunoaștem foarte bine cerințele și exigențele la nivel arhitectural și suntem pregătiți chiar și pentru cele mai speciale idei de amenajare. De asemenea, înțelegem nevoia implementării sistemelor noi și inovative de modernizare a locuințelor, iar adesea ne aducem și noi aportul prin cunoștințele dobândite de-a lungul timpului. ,br> Suntem deschiși ideilor și provocărilor și ne străduim să oferim soluții de amenajare din cele mai diverse, bazându-ne pe specialiștii noștri pe diferite arii ce țin de amenajarea interioară sau exterioară. Ne sfătuim întotdeauna clienții să aleagă calitatea în detrimentul produselor sau materialelor mai slab calitative, drept pentru care putem oferi la nevoie și servicii cu materiale integrate, bazându-ne pe relația cu furnizorii noștri de materiale de construcții.
În acest fel noi nu garantăm doar un timp de execuție rezonabil, ci și o execuție impecabilă, cu materiale de calitate, bazată pe cunoștințe tehnice dezvoltate prin experiență proprie. Noi nu garantăm doar o construcție realizată și inclusă în portofoliu, ci o soluție pentru un trai mai bun, o materializare a ideii de acasă pe care ne-o propune fiecare client care ne alege.
Prin munca noastră noi încercăm să creăm și să creștem construcții durabile, care să ofere perspective noi în ceea ce privește construirea și pe viitor, având grijă atât la cerințele umane cât și la nevoile mediului înconjurător, tocmai pentru că încercăm să construim curat, cu impact cât mai redus asupra mediului, cu mai puțină risipă și mai multă orientare spre calitate.