Amenajări interioare

Serviciile noastre

Îți venim în întâmpinare cu o serie de servicii premium, menite să ajute în obținerea căminului perfect pentru ține și nevoile tale.

Faq Mockup

Reconsolidare pereți

Restilizare completă

Faianță si gresie

Rigips

Zugrăveli interioare

Renovare interior

Întreținere clădire

Montaj Parchet


Portofoliu

Post Image 1
Post Image 2
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3
Post Image 3

30+

Specialiști

100+

Proiecte finalizate

15+

Case finalizate

10+

Blocuri reabilitate

De ce să alegi echipa Meliora?

Construcția unei case presupune multă implicare fizică, un buget considerabil și mult timp investit.
Ne-am format echipa, având că scop realizarea caselor perfecte, în viziunea clienților noștri. Te poți baza pe:

Profesionalism.

Datorită anilor de experiență și zecilor de proiecte finalizate cu succes.

Eficientă

Întotdeauna respectăm termenele limita, stabilite împreună.

Dedicare

și 100% implicare, astfel încât să obținem căminul dorit de tine.


Contactează un specialist în construcții

Mod de lucru

 • +

  SPUNE-NE DE CE AI NEVOIE

  Ne poți suna direct, sau ne poți lăsa datele de contact pentru a fi contactat.

 • +

  CONSULTANȚĂ GRATUITĂ

  Obține consultanta gratuită în vederea realizării proiectului (măsurători, cantitate materiale, etc.)

 • +

  OFERTA DE LUCRU

  Îți trimitem oferta finală și timpii de implementare.

Sună acum!


Amenajări interioare
(amenajări interioare, firma amenajări interioare, firma renovări)


Amenajările la interior sunt menite să ofere caselor sau apartamentelor imaginea perfectă, locuibilă și confortabilă pe care și-o dorește fiecare beneficiar. Pentru realizarea amenajărilor interioare este nevoie de materiale de calitate și de o punere în operă eficientă a acestora, astfel încât materialele folosite să complimenteze frumusețea spațiului în sine.
Amenajările interioare și exterioare sunt necesare indiferent de destinația și funcțiunea spațiilor. Fie că vorbim despre case, blocuri, spații comerciale sau spații industriale, fiecare dintre acestea trebuie să fie amenajate atât la interior, cât și la exterior, cu finisaje care să reziste în timp.

Citește mai mult

Amenajările interioare vizează o serie amplă de lucrări pentru realizarea cărora este necesară conlucrarea firmei de construcții cu echipe de arhitecți sau specialiști. Acest lucru vă va scuti de problemele datorate căutării materialelor și punerii lor în operă, ajutându-vă să vă bucurați de spații elegante, moderne sau axate pe anumite stiluri care vă definesc cel mai bine având alături o firmă amenajări interioare.
Dintre cele mai comune tipuri de amenajari interioare pot fi menționate:

 • Schimbarea elementelor de tâmplărie și geam pentru îmbunătățirea caracteristicilor estetice și de izolare ale clădirii
 • Schimbarea culorii camerei prin aplicarea de vopsea lavabilă sau prin montajul tapetului, efectuarea de mici reparații aferente substratului pentru pregătirea efectivă de lucru
 • Montajul placajelor ceramice pentru pereți și pardoseli, montajul parchetului sau a plăcilor de piatră naturală

Fiecare dintre aceste operațiuni presupune eforturi și cunoștințe temeinice și, deși adesea se preferă ca aceste lucrări să fie executate în regie proprie, este nevoie de experiență în domeniu pentru a putea finaliza lucrările curat și fără defecte.
La fel de important este de știut și faptul că, pe măsură ce înaintăm cu finalizarea locuinței, ajungând la straturile finale de amenajare, se întâmplă un lucru foarte interesant. Consumurile scad, comparativ cu materialele folosite pentru realizarea efectivă a casei (spre exemplu cum este în cazul betonului, a zidăriei, a mortarului sau a armăturilor), însă prețul materialelor este mai mare. Explicația este de fapt simplă: pe măsură ce ne apropiem de final, lucrările sunt de finețe, sunt aproape arhitecturale și în consecință materialele nu mai trebuie să fie aplicate în straturi grosiere. Acest lucru înseamnă un consum redus ca material, însă produsele de finisare în sine, având proprietatea de a fi strat final, sunt mai scumpe datorită caracteristicilor (estetice, de rezistență, de durabilitate, de protecție- cum este cazul vopselei cu ioni de argint sau vopseaua antimucegai).
În consecință, persoanele care realizează amenajări interioare vor trebui să cunoască aceste detalii și va fi nevoie ca ele să fie specializate pe etape de lucru, iar noi vă oferim exact acest avantaj. Avem echipe de muncitori care înțeleg nevoie de a finaliza o lucrare în cele mai mici detalii și nu suntem adepții motto-ului ”merge și așa!”. Pentru noi lucrurile merg bine atunci când în final clientul nostru este mulțumit de alegerea făcută și de felul în care arată locuința sa, după trecerea prin toate aceste etape de amenajări interioare.
Munca în amenajări interioare nu este una ușoară, însă de aici vin nenumărate satisfacții. Cea mai mare dintre acestea este tocmai garanția unui lucru bine făcut și oferirea unui loc special care pentru cineva poate însemna acasă.